středa, května 5

Jak použít "Action" S Zákon přitažlivosti


"Nedávejte své tvůrčí impuls k původní látky, a pak sednout a čekat na výsledky, a pokud tak učiníte, budete nikdy dostat. Jednat hned."

Tento příspěvek je o přijetí opatření. Být otevřený přijímat to, co máte právě chuť a představa předmět vaší touhy k vám přichází, je nezbytnou součástí procesu Zákon přitažlivosti. (Přečtěte si poslední post pro přehled)

Nicméně, pokud si to představit, například, perfektní den / kamarád, ale pak sedět na rukou a dona € ™ t dokonce oslovit ženy ve vašem okolí. Pak se vaše duševní obraz nestojí za nic.

Akce je klíčem ke schopnosti přijímat to, co chcete. Neříkám, hi pro potkávací hottie, kteří se dívali na vás s úsměvem může mít následky na vaše přitažlivost praxi.

Mohla by být jednou z â € ~ universeâ € ™ vám přináší, nebo ona může mít vyvedl vás základní vzdělávací zkušenost, které vám pomohou získat to, co si přeješ. Protože váš nečinnosti, váš dosažení váš výsledek může být zpožděn. Ty dona € ™ t vŘdŘt â € "to je to, co musíte udělat vše, co můžete pro dosažení vašich přání. Ty cana € ™ t vědět, jakým způsobem vaším cílem bude být přinesen k vám. Takže musíte být připraveni přijmout vhodná opatření s každou příležitost, jak vzniká.

"To nemůže jednat v minulosti, a to je zásadní pro průzračnost vaší mentální vize, že jste odmítl minulosti z vaší mysli."

Pokud jste se zaměřil na cíl byste chtěli dosáhnout, a myslíš, že v minulosti selhání nebo lituje, pak se zastavil tok směrem k vám. Alespoň jste se zastavil tok, co chceš k vám. Vaše negativní myšlenky bude mít stejný účinek, že pozitivní myšlení má na univerzální látka, tj. to, co obraz je uveden do youâ € | â € ~ nebo to, co hledáte, takže se vám Finda € ™.

Pokud nejste spokojeni po celou dobu a myslím, jak jste se zachovat jinak u žen pak ita € ™ s žádným překvapením, že tento neúspěch bude nadále pokračovat. Minulost je minulost. Je to pryč a nikdy nemohou vrátit (opakující se sám je jiný příběh)

S odkazem na minulost v rozporu s mentální obraz a energie jste vytvořili pro svůj cíl. Například, pokud chcete zábavu vztah, ale udržet fixační o strašné vztahy jste měli v minulosti pak naruší vaše současná datování zkušenosti.

"Nemůžeš chovat v budoucnosti, do budoucna tu zatím není. A vy nemůžete říct, jak budete chtít působit v jakékoliv budoucí události, dokud nebude tento pohotovostních dorazil."

Toto napomenutí je, aby jste se zaměřil na současné â € "na dosažení vašeho cíle raději sní o tom, co by to bylo jednou dosaženo.

Pokud jste si představí, co dokonalý den, musí být rád, plánování vaše komentáře, vaše pohyby, co jíte, atd., pak jste snění a ne se zaměřením na současnou situaci. Snažím se plánovat každý malý detail do budoucna, může bránit účinnost vašich akcí NYNÍ. Takže řešení budoucnosti, kdy se dostane kacířství, do té doby se zaměřují na to, co musíte udělat, teď se pohybovat dopředu a udělat to.

"Do každodenní, vše, co lze udělat, že den"

Nicméně ...

"Nejste na přepracování, ani spěch slepě do vaší firmy ve snaze udělat co možná největší počet věcí v co nejkratší možné době."

Každý den je pro Vás vhodná, aby přijaly opatření na dosažení vašeho cíle. Pokud potřebujete pracovat na zdokonalování, učení, jak se správně flirtovat atd. pak to udělat. Nicméně, dona € ™ t přehánět. Dona € ™ t zkuste se naučit týdnů v hodnotě dovedností v den â € ", pak vám bude rezavé na všechno, co jste learnâ € ™ t dělat to k ničemu, jak si cana € ™ t použít. Dělejte to, co můžete pro každý den, stejně jako můžete. Pokud můžete jen naučit jednu věc denně, pak se to naučit a nic víc.

Další den se můžete přesunout na další věc, se učit. Jinými slovy, musíte se naučit být trpělivý. Někdy, co chcete, přijde k vám dost rychle. Nicméně, chcete-li něco velké, pak to bude asi nějakou dobu trvat.

Aby bylo možné čelit každý den se svými nejlepšími nohou vpřed, pustil jak v minulosti a budoucnosti, takže se můžete soustředit veškeré své úsilí na tomto je absolutní jistá cesta k úspěchu.

Existuje jen jedna věc říct, "Všechno je buď úspěšný den nebo den selhání, a to je úspěch dny, které vám to, co chcete. Je-li každý den, je selhání, můžete se nikdy dostat bohatý, while-li každý den je úspěch, nemůžete nedaří zbohatnout. "

Při aplikaci na datování a vztahy, Everyday jste se dozvěděli o opačné pohlaví, zlepšit své sociální dovednosti atd. V podstatě každý den budete mít akci na vašich cílů je â € ~ úspěšné Daya € ™. Každý den si dona € ™ t to je neúspěch. Chcete-li dosáhnout svých cílů tak rychle, jak je to možné, vyplývá, že více dní jste úspěšně kupředu, tím rychleji se podaří.

Docela jednoduše, při rozhodování o vašem datování a vztah cíle jen pohybovat dopředu, zapomenout na minulost a budoucnost â € "soustředit jen na to, co musíte udělat hned, a to, jak nejlépe vaše schopnosti. To je chování úspěšné jedince.