pondělí, července 5

Uprostřed hořký rozvod, zeď se zvedne v Brooklynu pár domě


NEW YORK (AP) - Jako dva studené války protivníky, Chana a Simon Taub jsou odděleny zdí - ten, který byl postaven přímo dolů uprostřed jejich domova, aby hašteření manželé od sebe.

Ani jeden chtěl se odstěhovat z jejich milovaného domu Brooklyn a tak - v jedné z nejpodivnějších rozvodu bitvy město nikdy neviděl - bílá sádrokartonových oddíl byl postaven před pár týdny na příkaz soudce.

Rozvodové řízení, která byla ohromující prostřednictvím soudů pro téměř dva roky, byl daboval Brooklyn je "Válka růží", po roce 1989 film v hlavní roli Michael Douglas a Kathleen Turner jako bojování pár.

Až na zdi, verze Taub o příběh má některé další prvky směšné: Chana řekla, že její manžel více než 20 let bugged ní telefony. Simon říká jeho manželka vlastní příliš mnoho bot.

To není, jako kdyby Taubs nemají kam jít. Pro jednu věc, že vlastní místo, dvoje dveře dolů. Ale z důvodů, které zahrnují tvrdohlavost, i přes jejich lásky domova, jak trvat na pobyt v tomto domě v čtvrti Park.

"Je to můj dům. A emocionálně, v mém věku, chci být v mém domě!" řekl Simon, 57, kdo byl ten, kdo požádal o zeď.

On volá jeho manželka zlatokop, který je po své peníze.

Chana, 57, který tvrdí, její manžel ji zneužil, řekla, že má stejně právo na pobyt jako on, ne-li víc.

"Musím žít v domě, a peníze na živobytí!" řekla.

"Pracoval jsem velmi tvrdě, jako kůň, jako otrok pro něj."

V New York City, s jeho rostoucí ceny nemovitostí, to není neobvyklé pro páry, pro boj na dům nebo odmítají pohyb v průběhu rozvodového řízení. Soudci se někdy zeptat páry pro stanovení hranic, jako je například nájem manželů mít přístup ke studiu během určité části dne.

Ale skutečná zeď? To je nové, řekl Barry Berkman, New York rozvod právník.

Zeď rozděluje obývací pokoj od schodiště na spodní patro bohatě zdobené Taubs ', dřevo-obložené tří-dům, jehož tržní hodnota byla dána v USA 923.000 dolarů, které město.

Ona má v nejvyšším patře, kde se nachází ložnice, spolu s kuchyní ve druhém patře. Má obývací pokoj v prvním patře a jídelna v prvním patře. Takže nemají běžet do sebe ve druhém patře, je u dveří mezi jídelnou a kuchyní zabarikádovali na obou stranách.

Jeden z manželů děti bydlí s tátou, tři další jsou pobytu s mámou.

Chana řekla po dvě desetiletí se smířit s fyzicky a psychicky zneužívány, který vyrostl vážnější v průběhu let. Řekla, že se splachovací záchod za ním a dát na jeho ponožky a boty k němu. Stal se tak násilné v polovině-2005 si podal žádost o rozvod, řekla.

Simon popírá někdy položil ruku na Chana a trvá na tom, že jí luxusní životní styl. Ale on řekl, že jeho svetr výrobní firma zkrachovala na konci 1990 a on utrpěl druhý infarkt v roce 2005, že jen zhoršilo jejich finanční problémy. Řekl, že chce rozvod vtěsnat co peníze mu zbývá.

Chana řekla, že nechce moc od svého manžela, hlavně jen výživné, alimenty a spravedlivý podíl na majetku.

V srpnu 2005, soudce řekl Simon, kterého Chana nutil z domu, mohla pohybovat zpět po budování zdi. Chana odvolal. Odvolací soud nakonec dovolil zdi, volat to nové koncepční. Stěna vzrostly v prosinci a Simon se vrátil dovnitř

Na jednom místě v průběhu přechodu, někdo řekl, že Chana 300 párů bot v pasti na straně Simona. Chana řekla, že je to lež Simon vymyslela, aby jí vypadat jako Imelda Marcos, odkaz na původní filipínské první dáma a její obrovské boty sbírku.

"Nemám zájem na boty," řekla.

Simon odsekl: "Možná to bylo 299. Nechtěl jsem počítat to."

Chana řekla, protože Simon se vrátil, byl monitoring její pomocí video kamer. Simon řekl, že dohled jde oběma směry, a poukazuje na kamery na boku, i když Chana trvá na tom, ona nezahrnuje takové. Chana řekla Simon bugged ní telefony. Simon řekl, že je blázen - Je mu jedno, komu mluví.

Kimberly Flemke, páry terapeut ve Philadelphii, řekl, když manželé jdou tak daleko, že odmítají opustit dům, zatímco rozvodu, to často znamená, ani je připraven jít dál.

"Je jasné, že pokud se chystáte jít této délky, je tu stále ještě příliš mnoho spojení," řekla.

"Doufám, že si oba jít na terapii."

??? ???? ?? ? ???