neděle, července 18

Závěr: muž & žena Brain Rozdíly a způsob, jakým Effect Seznamka


Muži jsou vnímány jako více agresivní z obou pohlaví. Často oni jsou viděni jako jediný agresivní sex. To je mylná představa. Oba samci a samice mají agresivní obvody v jejich mozku, ale použijí se to jinak. Ženy se zaměřují na slovní konsenzu dostat jejich cestu â € "Možná, že pomocí výrazu, â € ~ jste se selfishâ € ™ spíše než fyzický úder. Samec se bude snažit fyzicky dominovat jako jeho sex a agrese centra jsou větší. Je možné, že se ženy byly â € œin chargeâ €, které by vytvořily sociální strukturu verbální a psychologické manipulace na rozdíl od přímé fyzické síly. V todayâ € ™ s věkem, civilizovanější časy (pro některé lidi, v některých segmentech společnosti), muži používají umění přesvědčování k dosažení politického obchodu moci. Toto je stránka přímo z womanâ € ™ s knihou. Ve skutečnosti, to není náhoda, že ženy mají stále politicky aktivní â € "doby, aby jejich specifické dovednosti mají být použity k získání moci. Stáří fyzické nadvlády (6000bc do 2000AD?) Se zdá být chýlí ke konci. Před tímto, samozřejmě, bylo po tisíce let a více, z vlády matriarchální společnosti. Tyto kultury didnâ € ™ t mít psaní tak málo záznamů o nich existují. (O tom více později).

Jednou z nejdůležitějších dovedností člověk potřebuje vyvinout pro úspěch v datování (a ženy obecně) je tato: Naučte se vše můžete o Body Language. Ženy jsou mistři v řeči těla, výraz tváře, emocionální tón voiceâ € | to je to, co oni jsou přirozeně jediná být schopni dělat. Chcete-li být schopen držet krok s ženami člověk by se měl poučit o hlas tonality, čtení výrazy a jaké pohyby řeč těla znamenají.

Většina ze všech, muži a ženy musí zastavit očekávají další se chovat jako oni. Žena se bude hodně hovořit. Kluk často ignorují. Žena bude chtít hodně romantiky. Muž bude chtít hodně sexu. Jedná se o přirozené sklony muže a ženy. Chcete-li vyzkoušet a změnit váš kamarád, je pokusit se změnit jejich velmi mozkových struktur, co z nich dělá muže a ženy. Můžete získat nové dovednosti a váš mozek bude â € ~ growâ € ™, který vám pomůže dosáhnout vašich cílů. Ale vy jste cana € ™ t změnit jeho základní funkce.

I když se žena bije muž na prostorové hry nebo muž bije ženu v sociální účinnosti, přičemž části mozku používaných pro stejné nebo podobné funkce jsou odlišné. Takže i když jeden sex je stejně dobrý nebo lepší než na opačné pohlaví na něco, co je jejich doménou, různými aspekty jejich mozky will využita k tomu tyto stejné úkoly. Brain skenování udělal mužů a žen dělá IQ testy, například ukázaly, že ani s podobným skóre na stejné testy, dívky používají různé oblasti jejich mozku se řeší stejné problémy.

Takže muži a ženy budou vždy jiné, i s podobnými dovednosti. Respekt tento rozdíl, si tento rozdíl, a vždycky si je můžete rozvíjet zdravé vztahy a / nebo být úspěšná v datování.