pátek, července 23

Philadelphia je doma k nejméně atraktivní lidé ve Spojených státech.


PHILADELPHIA (Reuters) - Philadelphia je doma k nejméně atraktivní lidé ve Spojených státech, průzkum návštěvníků a obyvatel, ukázal v pátek.

Města více než 1,5 milionu lidí bylo také zjištěno, že mezi nejméně stylový, nejméně aktivní, alespoň přátelské a nejméně světské, podle "americké oblíbených měst" Průzkum by Travel & Leisure časopisu a CNN novinové titulky.

O 60.000 lidí reagovalo na on-line průzkumu - na www.travelandleisure.com - což řadí 25 měst v kategoriích, včetně nakupování, jídlo, kultura, a panoráma města, řekl Amy Farley, senior editor v časopise.

Pro neatraktivnost, Philadelphia právě porazil Washington DC a Dallas / Fort Worth pro dolní spot. Miami a San Diego je doma k nejatraktivnějším lidí, průzkum našel.

Ale Farley poukázal na výsledky neznamenají lidé ve Filadelfii jsou ošklivé nebo město je špatné místo k návštěvě.

"Byli jsme žádají lidi, aby hlasování o přitažlivost, ne neatraktivnost. Travel & volný čas editory přesvědčeni, že existují mnoho atraktivních lidí ve Philadelphii," řekla.

"Relativní atraktivnost jejích obyvatel je jen nepatrná faktorem při hodnocení města si zaslouží."

Filadelfie 'vlastní-úcta byla narušena národních průzkumů ukazují, že patří mezi nejtlustší lidé ve Spojených státech. Americká asociace obezity řadí město v top 10 pro lidí s nadváhou každý rok mezi lety 2000 a 2005.

A sportovní hrdost na město známé pro divoké loajalitu svých fanoušků byl zraněn tím, že měla národní šampión v každém ze svých čtyř hlavních sportů, protože 76ers vyhrál National Basketball Association titul v roce 1983.