pátek, září 16

Speed ​​dating tipy


Už jste vyzkoušeli speed dating ještě? Mnoho lidí váhá to zkusit, protože věří, že 5 minut není dost času seznámit se s někým, nebo proto, že cítí nepříjemně dělá. To jsou legitimní důvody. Nicméně, pokud jdete do speed dating s pozitivní přístup a použít tyto tipy najdete to být úžasný zážitek:

První dojmy

Váš vzhled nezáleží příliš mnoho. Co je ještě důležitější, je váš styl. Co znamená, jak se oblékáte říkají o vás? Neříkám, oblékat se jako rocková hvězda. Stačí být stylové. Tak dlouho, dokud nejste oblečený jako prodavač počítače, budete v pořádku. Použijte první dojmy ke svému prospěchu.

Pozitivity

To se nevztahuje jen na speed dating tipy. Pozitivity je zásadní pro všechny vaše interakce. Když máte velký úsměv na tváři, si lidé myslí, "Wow, ten chlap musí mít své věci společně." Okamžitě říká, že tak mnoho dobrých věcí, o vás. Také sledovat vaše návyky, jako je nervózní poklepávání prsty nebo nohy.

Nepijte ... Příliš mnoho

Udělal jsem tuto chybu před. Pokud jste stejně jako já, alkohol, budete se cítit neporazitelní a může způsobit, že dělat a říkat blbosti. Jen pít dost v klidu, a aby se konverzace tekoucí šťávy. Je to čtyři minuty, které chcete vyjádřit sám sebe v dobrém slova smyslu.

Zaměřte se na dívky

Naučit se co nejvíce, můžete o jinou osobu v době, kdy máte. Být skutečně zájem. Každý má standardy ve své mysli na to, ze partnera chtějí. Zeptejte se jí na otázky a zjistit, jestli se hodí na vás. Nebojte se vyjádřit sám sebe. Máte-li říct něco hloupého a ona nemá rád, tak to pravděpodobně by to dopadnout stejně. Zjistěte si, co že je vášnivý a zeptejte se jí na otázky o tom.

Pobavit

Speed ​​dating není test nebo vážné události. Je to především zábava a hravý. Vidí to jako příležitost setkat se s partou lidí a mít dobrý čas. Vždy se bavit a bavit se s ním. Pokud máte zábavu, je pravděpodobné, že lidé, s níž hovoříte, se budou bavit stejně. Prostě se na to jako příležitost setkat se spoustou zajímavých lidí a několik nových přátel.

Udržet tyto speed dating tipů na mysli, když jdete, a budete určitě bavit!