pondělí, září 12

Získejte Girlfriend


Tady je číslo 1 všech dob nejdůležitější tip, že budete někdy.

Pořiďte si přítelkyni!

"Cože?" Slyšel jsem, že říkáte. "Ale to je přesně důvod, proč jsem stále tyto tipy, protože já se nemůžu dostat přítelkyni."

Opravdu? Jste naprosto poctivý k sobě? Co o tom baculaté dívky, které byly dříve se na vás hodně? Nebo že trochu hloupý dívku, která se zdála zájem o vás? Ty víš, co myslím ne?

Víte, že jste prošel up girls, že nemají zájem, protože nesplňují některé standardní, protože není ten, který mohl zvážit zamiloval. No, příteli, děláte velkou chybu.

Pokud jste sami, a jediná dívka, která vypadá o vás zájem, je "2" a 100 liber. s nadváhou, chodit s ní!

Nemusíte se s ní oženit. Nemusíte být dlouhodobé. Nemáte ještě si s ní intimní. Ale prosím tě, vzít ji někam ven a bavit se společně.

Proč? No, existuje spousta důvodů.

(I.) Nebudete se osamělý a izolovaný. I když se budete cítit méně než obsah a spokojený, na určité úrovni ve svém podvědomí máte základní lidské potřeby pro lásku, pozornost a společnost se setkal s opačným pohlavím. Ty se, dokonce aniž by si uvědomili, že být více uvolněně a sebejistě.

(II.), budete bránit se od sjíždění černá díra odcizení, sociální izolace, deprese a osamělosti. Budete "si život". To je dobré pro vás obecně, a také pro atmosféra vás bude vyzařovat na jiné ženy.

(III.) Ona vás zavede do jejího společenského okruhu. Setkáte se potenciálních přátel, budete mít společenský život, budete se cítit ještě lépe o životě a potkáte více žen v sociálním prostředí.

(IV.) Vy dostanete praxe a zkušeností právě potloukal se a hovoří s ženou / dívkou. Budete se učit víc a víc o tom, jak jednat v přítomnosti žen. To přijde mnohem přirozeněji.

(V.) Budete se s ní vidět. Nenechte se tímto rozpacích! Věřte mi, bude 3-5 oznámení a věděl, co se má, že není. Není nic horšího, než být stále vidět po městě trápí asi sami.

(VI.) Nyní, za předpokladu, že nemusíte zamilovat s ní (nesmějte se, to se stane), budete mít ideální pozici k začnete chodit na 3-5, když se začne o vás projeví zájem ... a pak to povede, můžete být si všiml 5-7s ... a pak jste dost blízko, aby si všiml, že ty se vám líbí, v jaké fázi budete připraveni spolupracovat s nimi mnohem přirozeněji. To?

Co zastaví vám v tom je? Je to opravdu proto, že méně, než krásná dívka odmítne vás? Pochybuji o tom. Je to pravděpodobně proto, že jste slušný a dobrý mladý muž, který nechce vést k dívce, že není opravdu zajímá

Nechcete, aby jí neublížil. Nechcete, do dnešního dne ji na chvíli a pak výpis ní vy? Nacházíte se bojí "pomocí" ji. Nelíbí se vám bolí ženy, a to je dobrá věc a něco, co byste měli být hrdí.

Tak, jak se dostat kolem tohoto?

No, první věc je, že budete mít volný čas, a to není slib, nic víc, než jste připraveni poskytnout. Nevedou ji! Datum ji užít každý další společnosti, ale nepodvádějte ní a nepoužívejte ji.

Pokud a až přijde čas jít dál, říci toto: "Podívejte se Julie / Debbie (cokoliv), jsem měl dobrý čas s vámi v průběhu posledních několika týdnů / měsíců, ale já prostě necítím žádnou romantickou atmosféru děje mezi námi a myslím, že je čas jít dál. "

Neříkejte jí, že nejste přitahuje, a neříkej jí, že chtějí být "jen přátelé". Řeknete-li jí, že nemáte pocit, romantiku se děje mezi vámi, pak je to jazyk, který ženy pochopit.

Jít ven a dostat přítelkyni, žádné přítelkyni! Udělej to nyní!