úterý, září 13

Respektování sebe


Pánové, musíte respektovat sami sebe, svůj osobní prostor, svůj čas a své vlastní zájmy, než budete moci upřímně ukázat uznání za někoho jiného. To je základní péče o vlastní osobu, jako je kartáčování vlasů v ranních hodinách.

Pokud si myslíte, že ostatní lidé na čas, prostor, věci a pocity jsou pro vás důležitější než vaše vlastní, pak nejste sami respektovat.

Chápu, že je zdvořilé být ohleduplný k pocitům jiných lidí a majetku, ale když budete zanedbávat své vlastní v procesu, máte co do činění s velkým problémem. Mnoho mužů, kteří nejsou úspěšní u žen, mají sklon k uctívání důvodu, že tyto ženy chodí dál a trvají na tom, vidět svět jejich očima, zatímco ignoruje to, co sami vidí.

Melissa říká, že bych měl přestat jíst maso. Tracy chce, abych začala naplňovat domů v 9 hodin, protože ona nemá ráda mě v noci. Přestal jsem sbírat vlaky jako koníček, protože moje přítelkyně si myslí, že je to dětinské, a budeme prodávat všechny zítra na e-bay. Rád bych jít s vámi, ale moje přítelkyně mi to nechce dovolit.

Buďte silní!

Neříkám, abys byl brutální a necitlivé, ale, pánové, já vám připomenout, že spustíte svůj život, a každé rozhodnutí, které vás nakonec bude muset řešit ... sám.

Takže pokud to není nezákonné, nebezpečné, nebo se zabývá zvířat orgánů, by měla být vaše přítelkyně nebude dávat vám rady, požadavky, nebo ultimátum na to, co byste měli dělat. Není respektuje váš osobní prostor a volnost vybrat si, i když si myslí, že je to blbost. Jen proto, že nemá rád to, co děláte, neznamená, že si nemusí líbit. Co si přejete udělat to, co chcete dělat.

Kdy jste přestal respektovat sami sebe, aby se, prosím přítelkyni, manželku, snoubenec, atd. .. ztrácí respekt i vy, a zastaví se "ptát" vy dělat věci a začíná "říká", co budete dělat, oblečení, jíst, apod.

Průměrná žena je znechucený toto, a pokud jste tento typ myšlení, pak je třeba změnit, protože je to ženská. Většina žen očekávají, že jejich muž postarat, rozhodovat se a jemně ji opravit, když vyjde z místa. On je muž, který byl jeho práce za posledních 250 miliónů let.

Pokud váš člověk svalů je jako želé, můžete také uznat, že jste "dno sudu", protože jen žena s vážnými psychickými problémy, nebo je vážně k ničemu reputaci budou přitahovány k vám. Pokud tomu tak je, co se vám líbí ... každému jeho vlastní.

Pokud jde o zbytek z nás se učí, jak převzít kontrolu nad našimi životy a naše osudy a být lidé, které jsme vždy chtěli být.

Nyní společnost má velkou roli při zničení moderního člověka. Ženy říkali let, které chtějí člověka, který má více ženské vlastnosti než mužské vlastnosti. Věřím, že dobře míněné žen se to, co chtějí trochu a udělal celý člověk z toho.

Tím, že mluví k ženám, které znám, a rozhovory lidí, kteří jsou citlivější než těžké, přišel jsem k jednomu závěru: ženy jako ostří hoši s rovnováhou lidských emocí.

Máte-li plátek ruce otevřené a krvácení k smrti, a ona se směje, jak moc slaboch, že vypadáš jako ... Kick ji k nim omezit. Žena, která opravdu záleží, byste měli plné ruce práce panice a zoufale se snaží zastavit krvácení, místo směje se na vás ztrácí klid.

Nyní, pokud jste z něčeho strach, že nemůže zabít, můžete ztratit svou práci, nebo do velké ublížení na zdraví k vám, pak je nejlepší, pokud nemáte publicitu.

Ale pokud vaše přítelkyně dostane podporu, slavit. Jestli se ztratí svou práci, pak se sklíčený kolem ní se na chvíli. Když řekne něco, co hrubý vám, dejte jí najevo, že v žádných nejistých termínech, které se lépe dívat ústa nebo ona nebude mít kluka. Všechny přitom v pohodě, non-emocionální cestě.

Nenechte se svého terapeuta či přítelkyni, ale poslouchat a přikyvovat hodně. Většinu času se už ví, co chce dělat, ale jen chce někdo poslouchat, takže se může dostat ho z hrudi. Můžete být její ukotvení a ani se k tomu moc.