pátek, dubna 1

Niche datování lokalit


Matt Muro byl unaven online datování scény. Harvard University počítačový programátor cítila většina on-line datování lokalit werenâ € ™ t spojení s jeho zájmy.

â € OEI dělal nějaký online dating sebe, a já jsem byl na řadě míst sám, a chtěl jsem něco, co se cítil více fyzických, â € Muro said.So Muro vytvořil LifeKnot.com, online dating site thatâ € ™ sa trochu bit MySpace a trochu Match.com. Hlavní rozdíl: LifeKnot.com je místem pro lidi s velmi podobnými zájmy - od parasailing do Beer Pong - hák up.Like jiné datování lokalit, Cambridge-založené LifeKnot umožňuje uživatelům vytvářet profily a setkat se s jinými s podobnými zájmy. Ale tato místa často paušální příliš mnoho aktivit společně, Muro řekl. â € œSome činnosti jste dona € ™ t běžně najít na sociálních sítích nebo seznamka, â € řekl.

Ale s Match.com a MySpace sypaly peníze, mnoho malých start-up se snaží dostat se do akce, zahájení online dating stránek věnovaných výklenek kategorií. A to těžký tlak by mohl být vytvoření nadbytku internetových služeb datování.

V oblasti Bostonu sám existují weby, na kterých vše od fans Red Sox fanoušky hard rocku.

LifeKnot se zvedne proti takovým stránkám jako Rock Na € ™ Roll Seznamka - www.rnrdating.com - a MatchingSox.com, webovou službu, která navazuje na kolegy Sox fanoušky.

â € OEI že ita € ™ s již přes-naplněný, â € řekl Rich Savoie, zakladatel Rock Na € ™ Roll datování, který umožňuje uživatelům přihlásit se k setkání na místní rocková show.

U lokalit, jako LifeKnot, což je v přeplněném trhu je těžké, a slovo-z-úst již nemusí být enough.LifeKnot, který v současné době nabízí své služby zdarma, které již má 12000 registrovaných uživatelů. Dokonce tak, Muro nedávno začal reklamu na MBTAâ € ™ s Red Line sbírat více interest.Breaking v s novou koncepcí, je snadné, protože technologie. Ale většina nových datování služeb bude pravděpodobně zastíněna velcí hráči, řekl Tim Ferriss, přednášející v high-tech podnikání v Princetonu University.â € œThere jsou nové datování lokalit, které se specializují na vše, co od koncertu návštěvníci k horolezci, ale myslím, že že WEA € ™ ll vidět masivní konsolidace jako první tři místa jednoduše přidat funkce, které oblibu v menších start-up, â € řekl.

BostonHerald.Com