středa, března 30

První kontakt


Rozhodli jste se, že je čas vyzkoušet několik on-line datování stránky nebo služby. Jste se zaregistrovali na jeden nebo více, a vy jste vyplnili svůj profil v plném rozsahu. Nyní je čas začít hledat, že jeden lásce jste vždycky snili, že jo?

Nebo přinejmenším, které byste chtěli začít setkávat s lidmi, které by mohly být jeden. Takže první krok je použití profilu vyhledávací nástroje online dating služba poskytuje. Na některých datování lokalit si můžete jednoduše procházet s použitím základních kritérií, jako je věk a pohlaví. Většina lokalit bude vám nějakou formu pokročilé vyhledávání schopnosti i když, takže si můžete dát, že je velmi specifická kritéria vyhledávání.

V závislosti na tom, jak konkrétní kritéria vyhledávání je, můžete zjistit sami jen s několika profily, které odpovídají. V ostatních případech můžete mít stovky procházet. Ale prohlížení je to, co musíte udělat, aby se k dalšímu kroku: Navázání kontaktu s někým, kdo vás zajímá

Když zjistíte, že úlovky profil vaší pozornost a zájem, měli byste kontaktovat osobu přímo. Ve většině případů bude on-line Seznamovací služba vám poskytne soukromí a bezpečí kontaktním způsobem. To by mohlo být místo na základě e-mailové schránky, nebo by to mohlo zahrnovat posílání e-mailů na stránky kontrolované e-mailovou adresu. S těmito typy kontakt, seznamka působí jako prostředník pro vás. Něco poslal přes tuto adresu budou doručeny na osoby, které chcete doručen, ale nebudou mít možnost vidět vaši aktuální e-mailovou adresu a nebudete moci vidět jejich.

Mějte na paměti, že na některých online datování lokalit, nebudete moci odesílat skutečně plné zpráv, pokud používáte zkušební verze zdarma možnost. Si obvykle třeba platit členem na určité úrovni jako první. Vzhledem k tomu, online dating služby stojí méně než každý měsíc chodit klubů dělá, je to dobrá investice, pokud jste vážně zjištění data.

Je to nejlepší, jak představit sebe e-mailem místo chatu nebo rychlých zpráv příliš, protože to vám dává čas přemýšlet o tom, co píšete, nebo vstřebat, co druhá osoba říká. To také dělá jiná osoba pohodlnější, protože nemají pocit, jako by se "na místě", když někdo nové kontakty jim z ničeho nic.

Musíte si uvědomit, první dojmy opravdu počítat. A hodně. Při prvním navázání kontaktu s někým, kdo o autorovi zajímá vás, představit sebe. Nepište celý váš život je příběh samozřejmě, ale také neposílejte jen krátkou větu nebo dvě. Napište několik odstavců, které shrnují inteligentní jste.

Také dejte jim vědět, co to bylo o jejich profilu, který chytil váš zájem. Toto nechá je vědět, že vlastně vzal čas podívat se na jejich informace, a ty jsi vážně seznámení se s nimi lépe.

Udržet věci světlo, pozitivní a přátelský ve vašem e-mailu. Pokud vyplníte svůj e-mail s depresivní komentář, stížnosti, či intimní podrobnosti o problémech ve svém životě nebudete pravděpodobně dostanete odpověď. Stejně tak, nebuďte příliš koketní, nebo sexuální své první kontaktní e-mail, protože to může také obrátit lidé pryč, takže nebudete pravděpodobně dostanete odpověď.

Ujistěte se, klást otázky o nich taky. To bude výzva je reagovat na vás a pomůže udržet konverzaci děje.

Použít své skutečné jméno, ale neprozradí další osobní údaje jako je jméno a příjmení, adresu a telefonní číslo - zejména s první kontakt.