úterý, srpna 3

On je pan Právo?


Myslíte, že váš pan Next má potenciál stát se Mr. Right? Než začnete skok, aniž by se přijmout upřímný zásob. Podívejte se, kolik z těchto pěti základních rysů si vlastní.

Poslouchá vás

Nejlepším způsobem, jak zjistit, zda pan Next má zájem (a worthyof) je kandidátem na Mr. Right? Poslouchá vás. Budete vědět, že je poslouchá, když se ukazuje opravdový zájem, neustále si pamatuje, co jste mu řekl, (vaše narozeniny, oblíbené jídlo, nejlepší přítel jméno, atd.), a nabízí emocionální podporu při čestné a promyšlené způsoby.

Ten spojuje se snadno

Všichni jsme byli v těch vztazích, které v práci (a vysát životní sílu z nás v procesu). Když vztah funguje sám o sobě, to je snadné, jednoduché, a tekutin. Nemusíte nutit něco, odpustit nikomu, ani zavírat oči na červené vlajky nebo střeva-twisters. Místo toho budete komunikovat a spolupracovat s komfortem, kompatibilitu a nepopiratelné chemie. Zda a kdy se u Vás tento druh interakce, jste na něco opravdu speciálního.

Chce skutečný vás

Tak často, ženy cítí, že je třeba obětovat nějakou část sebe, aby se vztah fungovat. Ve správný vztah, není třeba. Nemusíte se schovávat, zmírnit, nebo se omluvit za všechny aspekty vás nebo vaše skvělé život. Se správným partnerem, budete nejen moci být sami, ale budete lépe schopni být nejlepší verzi nejautentičtější sebe - žádné kompromisy nutné.

Je to důvěryhodný

Vztah bez důvěry je odsouzen k nezdaru od samého začátku.

Vztah bez důvěry je odsouzen k nezdaru od samého začátku. Ale vztah s bohatou věřit? Báječný základ pro skutečnou a trvalou lásku! Postaveno v průběhu času, je důvěra založena na jednoduchém systému víry, že váš partner má své nejlepší zájmy na srdci a nikdy úmyslně neublíží (a naopak). Jestliže a když zjistíte, že pan Next je 100 procent důvěryhodný, budete mít žádný problém dávat své srdce do něj. Na oplátku, on bude s největší pravděpodobností vám srdce a připravit cestu pro trvalý, láskyplný vztah k rozvinout.

Ten obohatí váš život

Ve špatném vztahu, váš partner slzy, abyste emocionální cáry, vám přináší dolů, a obecně kanalizace vaši energii. Ve správný vztah, on obohatí váš život, inspiruje vás být vaším nejlepším já, a přináší pocit klidu a možnost k vám. Budete vědět, pane Next je obohatit váš život, pokud a když se podněcuje a podporuje vás profesionálně, osobně, a duchovně. A když to udělá, může to být jen Mr. Right!

Má váš pan Next mít všech pět kvalit? Pokud ano, gratulujeme! Jste udělal svůj domácí úkol, zvolené moudře, a nyní dobrou pozici pro vztah úspěchu.

Pokud ne, pick sám nahoru, prach sám off, a vrátit se do datování bazén s jasnějším pochopením, kterého chcete data. Pamatujte si, že nalezení svého životního partnera není vždy snadné, ale tím, že je jasné, ctít sám sebe, a jednají podle toho, budete snížit o ztrátu času s panem špatně a pan Next a nakonec vytvořit prostor pro pana Právo.