čtvrtek, září 6

Objasnění otázky Randění Singles


Po rozvodu, kdy čas se zdá správné začít chodit znovu, existuje několik věcí, třeba mít na paměti.

Co se děje s jinou osobou není vždy zřejmé na povrchu. Představte si, že byste mohli získat informace, a proto věnovat větší pozornost do hloubky jiné osoby, s některými dobře-umístil a dobře míněný otázky, jako byste poznat je.

Je lepší se zeptat tiše na první - a jen být pozorný. Sledujte vaše data je meta-komunikační chování a tělo-jazykové odpovědi pečlivě, s přihlédnutím k dýchání, očí kontakt a způsob řeči. Zkuste slyšet a přijímat jejich slova, ale prověřuj s akcemi.

K první a třetí otázce níže jsou velcí a obsahují poklad informací v rozhodování, zda se jedná o vztah k výkonu. Střední otázka je informativní a více o možné slučitelnosti, pokud jde o každodenní rutiny.

Pořadí, ve kterém se tyto otázky dojezdu je na vás. Všichni tři mohou být ve hře současně. Jsou tam příliš mnoho červených vlajek s některou z těchto otázek? Pokud ano, odejít stejně elegantně jak je to možné, když můžete.

1.Foundational Otázky: Jaký je váš vztah jako s matkou, otcem a sourozenci? Šance jsou odpovědí je asi směs z hořké nedokončené. Dokonce i ty nejlepší vztahy vyžadují práci. Musíte slyšet, co je dobré, stejně jako to, co je to lepší. Co je dobré a ne tak dobrý v lidském rodiny původu může být zrcadleny v datování vztah.

Pokud budete postupovat v datování, budete pravděpodobně poznat lidi v odpovědi na otázku. To je, když budete zkoušet. Co se cvičit s rodiči je pouze začátek. Tam jsou také in-zákony, a napůl a nevlastních dětí, se kterými budete mít dospělých vztahy.

2. Souhrnné otázky: Jaké jsou vaše rituály? Jaký byl název a naposledy si přečíst knihu? Kolik hodin týdně pracujete, sledovat sportovní přenosy nebo obchodní zprávy v televizi? Co je vaše víra praxi? Jak o hraní video nebo počítačové hry a potloukal na internetu? Líbí se vám sledovat nebo se podílet na porno? Jaké jsou vaše koníčky? Kde se vám líbí na dovolenou?

3. Kicker Otázky: Je tu ještě někdo, kdo si myslí, že jsou jejich významný jiný? Drahý přítel mě upozornil na tento jeden. Člověk by si myslel, že člověk je na trhu pouze tehdy, pokud jsou skutečně zdarma, ale toto není vždy případ v tomto věku ambivalence. Osoba, která se objeví bez může být ve skutečnosti v ambivalentní vztah. Je pravděpodobné, že ti nemůžu říct, ale vám ukáže, a možná říct, jestli se zeptáte správnou cestu.

Se všemi z těchto otázek, poslouchat tvrdý a pozorně sledovat, co je odhaleno a skryté. Co je to druhý ochoten říct, jestli můžete chytit?