pondělí, srpna 22

Důležitější věci na práci Před velký den


Máte před datem seznam?

Jedná se o jednoduchý seznam věcí, co musíte udělat, než se na důležité datum.

To zahrnuje věci o sobě - ​​jako je čištění zubů, sprchování, možná jak se vaše zastřižené vlasy, stříhání nehty, atd.

Obsahuje také věci o vaší domácnosti - například úklid koupelny, mytí nádobí, vysávání koberců, ujistěte se, lednici nechybí, co pít a přežvykovat, atd.

A seznam by měl obsahovat různé další položky - například mytí auta, dostat peníze z banky, provádění rezervací apod.

Je zvláště důležité, abyste se zahrnují položky v pre-data seznamu, které jsou důležité, ale vy jste apt zapomenout - zda máte plnou nádrž, umístění plné role toaletního papíru, v koupelně, uvedení na oblíbené Kolíně nad Rýnem apod. Cokoliv. Tento seznam se bude lišit od člověka k člověku.

Dokonce i když si myslíte, že existuje jen velmi malou šanci něco neobvyklého děje na určitý den, měli byste vždy plánu, který bude. Vždy být připraven.

Dokonce i když jste měli setkat se s ní někam, měli byste, že i ona bude vítr v autě, na nějakém místě, a to podle toho prep.

Dokonce i když si myslíte, že existuje velmi malá šance na dva z vás se vrací na své místo, měli byste mít místo, beze skvrn a všechno na svém místě jen v případě.

Dokonce i když si myslíte, že je tu velmi málo k žádné šanci něco "sexuální" děje, měli byste, že to bude, a mají vhodnou ochranu, Lube, biče, kuřata, případně jiný podivín věci se stalo, že zájem o dostupné.

Po tento jednoduchý kontrolní seznam, který bude růst a růst, jak si data více a více, bude váš život o tolik jednodušší a vaše data tak mnohem méně stresující.

Nebudete se na své cestě ven ze dveří, pozdě ji vyzvednout - jako obvykle - když si uvědomíte, že jsou špinavé nádobí všude, odpadky přetékající, nemáte žádné víno, které potřebujete plyn, a budete muset zastavit v bance získat peníze. (Jo, a mimochodem, tento konkrétní ATM ne, samozřejmě, bude fungovat.) Poté se dostanete 45 minut později, vaše data je již otrávený, a vy jste zdůraznil, pocení a zápachu, jako je benzín.

Má tento scénář zvuk povědomě?

Začít vytvářet si před datem seznam nyní a vaše data radostné, bez stresu a zábavné zážitky jsou mělo být.