sobota, dubna 16

NYC pár Hail Cab for 2400-Mile Ride


(AP) Betty a Bob Matas odešli a se stěhují do Arizony, ale stejně jako mnozí obyvatelé New Yorku, které Nejezděte, a nechtějí své kočky cestovat celou tu cestu v držení letadlo nákladu.

Jejich řešení: "Hej, taxikář."

Oni se setkali taxikář Douglas Guldeniz, když vítal jeho kabiny po nakupování před několika týdny.

Dostali se mluví o své nadcházející pohybovat, a "my jsme řekli 'Chcete se mnou?'," Řekl Bob Matas, 72, bývalý audio a video technika pro reklamní agentury. "A on řekl: 'Jasně.'"

To bylo zpočátku roubík, Matas řekl, ale jak si povídali během následujících týdnů se stalo skutečností.

Plánují odejít úterý 2400-mile cestu do Sedona, Arizona, s Guldeniz řídit jeho žlutý taxík SUV 10 hodin denně za paušální poplatek ve výši 3.000 dolarů, plus plyn, stravování a ubytování.

Jsou stále přestávku. Standard, měřený tarif by byl asi 5.000 dolarů _ každá cesta, podle Davida Pollack, výkonný ředitel Výboru pro bezpečnost Taxi, skupina řidičů '. Ale město Taxi Limousine a pravidla Komise přímé řidiče a cestující vyjednávat byt jízdné pro cesty mimo město a několik příměstských oblastí.

Je to také dobrý obchod pro Guldeniz.

"Tato práce není jednoduchá, a chci dělat něco jiného," řekl Guldeniz, 45, který byl hnací taxi na dva roky. "Chci mít nějaké dobré vzpomínky."

Matases bude jezdit v pohodový komfort v oblasti sportu Guldeniz je užitkové vozidlo, zatímco jejich kočky jezdit zpět do svých cestovních případech. Mover bude dopravovat své věci.

"Je to trochu neobvyklé, ale bude to zábava," říká Betty Matas, 71, vysloužilý výkonný administrativního asistenta.

Copyright 2007 The Associated Press.

데이트 10 계명