čtvrtek, dubna 29

Po uzavření manželství Seznamka stále důležité


"Páry, které zastaví roku po svatbě miss příležitosti pro rozvoj â €" a posílit â € "jejich vztah," říká Charlotte Shoup Olsen, Kansas State University výzkum a rozšíření rodiny systémy specialista.

Manhattan, KS - infoZine - I když 'pravda, že vztahy mohou trpět před manželstvím, jako páry si zabalil do svatby a neberou čas na relaxaci a užít si každý other € ™ s společnost, problémy každodenního života před sebou Často lze nejlépe splnit, když pár je čas pěstovat svůj vztah na cestě, řekl Olsen.

Vyřízení do nově vdaná rutinní, přizpůsobování se práci změnit nebo přesunout, předvídání narození dítěte, výchovu rodiny prostřednictvím různých fázích, zatímco zvládání práci, ve škole a komunitní plány, a / nebo pro potřeby širší rodiny může kmene very vztah, který byl základem pro familyâ € ™ s životem spolu, řekla.

"Udělejte si čas pro váš vztah," řekl Olsen, který nedávno spárován s Peg Condray, K-Státní rodiny a spotřebitelských vědy agent ve střední Kansas Rozšíření okres, diskutovat o datování a pěstovat vztahy.

"Plánování času být spolu, je zásadní," Echoes Condray, kteří v její roli jako agent Rozšíření pomáhá singly, páry a rodiny, se stává stále více uvědomují každodenní zdůrazňuje, že je test â € "a poškození â €" vztahy. Společně dvou rodinných poradců nabízí následující tipy pro vytváření úspěšné datum:

Nastavte čas a datum na pár čas, a chránit ji.

Mix ji - Snažte se udělat stejnou věc (jako večeře a film) za každý den.

Povolit klidu promluvit, ale nechat rozhovor o dětech, rodině problémy, domácí opravy, politika a peníze doma.

Praxe pozorně naslouchal. Snažte se spěch dokončit větu, nebo odříznout myšlenka nebo nápad.

Stavět na společném zájmu, â € "nebo prozkoumat novou.

Dona € ™ t nechat náklady být překážkou. Zvažte obchodování děti odpovědnosti s přáteli či sousedy, aby každý pár volno.

Buďte kreativní. Datum nemusí být nákladná. Balení oběd a pěší nebo cykloturistiku na park nebo jiným příjemným místem pro vychutnat oběd â € "bez přerušení â €" může být skvělý den.

Buďte sami, ale ponechat jiné osoby v mysli. Vzpomeňte si na začátku datum, kdy jste byli jen poznávání sebe: Co vás? Co jste užil spolu? A jak můžete stavět na to?

Ať je to zábava, procházky se psem pohromadě, s nebo bez zastávky na kávu nebo nealko, může dát pár dostatek času, aby se spojení.

Oslavte každodenní požehnání, a stavět na vděčnost. Kladný postoj může být lov.

"A pár 's vztah udává tón pro rodinu," řekl Olsen, který poznamenal, že děti mohou vyzvednout na stres rodičů' nebo napětí.